Rólunk

Értékesítés

Minden takarítási feladatra van megoldásunk

Kölcsönzés

Ipari takarítógépek napi, hosszútávú kölcsönzése

kiszállítás

alkatrészek raktárról, gyors országos helyszíni kiszállás

szervízhálózat

alkatrészek azonnal raktárról, gyors helyszíni kiszállással is

Legfrissebb bejegyzések

 • 2023 November
  november 16, 2023 2023 November bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva Új fejlesztésű, olasz gyártmányú TTS  „ ÉRINTÉSMENTES” mopkezelő rendszer (moptartó+tartáy+ fedél) a Pockety névre hallgat Felismerve a kézhigiénia növelésének és a fertőzésveszély csökkentésének fontosságát a neves takarítóeszköz gyártó kifejlesztett egy olyan rendszert (tartál és fedél) mely lehetővé teszi a piszkos mop levételét a moptartóról annak kézi érintése nélkül , azt egyből a használt moppok tárolására

  részletek
 • 2023 Október
  október 9, 2023 2023 Október bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva Teljesen felújított Hako Sweepmaster 1500 RH Diesel üzemű került üzembe helyezésre a híres bútoráruházlánc Nyugat Magyarországon lévő gyáregységébe, mely cégünk jó minőségű szervízteljesítmányét igazolja.
 • 2023 Szeptember
  szeptember 11, 2023 2023 Szeptember bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva Megérkezett a legújabb Hako Scrubmaster B5 első szállítmánya Magyarországra! Megbízható német gyártás párosul a nagyon versenyképes árral, melyet az bizonyít, hogy a tucatnyi felmosógép azonnal gazdára is talált. Leginkább a kiváló műszaki tulajdonságai miatt keresett a takarító cégeknél.
További bejegyzések betöltése
Érdekel Ha bármilyen tisztítási, takarítási problémája adódik, forduljon Hozzánk és mi kínálunk rá megoldást. (eszközt, tisztítószert). A legnagyobb takarítóeszköz, -gép és tisztítószer kínálat raktárról és gyors beszerzéssel is. Rugalmas fizetési konstrukciók.