Rólunk

2013 évben telephelyünket 700 m² raktártárkapacitással bővítettük, ezáltal nagyobb árukészlettel rendelkezünk, így gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálást tudunk partnereinknek biztosítani.

Folyamatosan fejlesztjük számítógéprendszerünket és webáruházunkat és mind ezentúl szakembergárdánk is folyamatosan bővül . Tehergépkocsi és eszközparkunkat is modernizáltuk, bővítettük újakkal. Így a kiszállításaink, takarítógépek szállítása rugalmasabbá és gyorsabbá vált, de ugyanolyan megbízható, mint amilyen mindig volt. Cégünk tavaly Növekedési Hitelprogram keretén belül 30millió kedvezményes kamatozású hitelhez jutott hozzá, melyet teljes egészében raktárkészletének növelésére használt fel. (fogyóeszközöket, alkatrészeket, számos takarító bérgépet) Partnereink gyors, pontos, minőségi takarítási munkavégzése – a mi sikerünk is Fenti fejlesztéseket ennek jegyében tettük. Meggyőződésünk, hogy csak jó minőségű takarítóeszközökkel, gépekkel, szerekkel lehet jó színvonalú takarítást végezni, csak így nyerhető el a megbízó bizalma.      

Környezetvédelmi elveink

Utóbbi években környezetünk szennyezése is egyre súlyosabb problémává vált, ezért cégünk szívügyének érzi a környezet védelmét, így nagy mennyiségben gyártunk konyhai és ipari szűrőket, amelyek jelentős mennyiségű vizet spórólnak meg és számos környezetbarát(eco friendly) terméket forgalmazunk továbbá szakembereink is ennek megfelelően gazdálkodnak erőforrásainkkal.

Az SH-ITB Kft. bemutatkozik

  Az SH-ITB Kft. szakembergárdája 1991 óta számos világhírű takarítógépet gyártó cég generálimportőre, 2005-től a legnagyobb német takarítógépeket gyártó vállalat a HAKO GmbH kizárólagos partnere. Cégünk a professzionális takarítás teljes eszköztárát nyújtja üzletfeleinek, jelentős raktárkészlete van cégünknek takarítóeszközökből és takarítógépekből kezdve a kézi ipari partvistól, az egykefés felmosó automatán keresztül a legnagyobb felülős seprőgépig.

A berendezések forgalmazása mellett kiemelt szerepet kap az eladott készülékek magas színvonalú, gyors, pontos helyszíni szervizelése, teljes körű karbantartása. Ezen feladatok maradéktalan elvégzését jelentős értékű saját alkatrész és tartozék raktárkészlet biztosítja, amely segítségével a javításokat rövid időn belül el tudjuk végezni.

A karbantartási és szerviz feladatokat közvetlenül a gyártó által kiképzett szakembereink látják el, országos hatáskörrel az Önök helyszínén vagy szakszervizünkben.

Eseti szervizelés mellett cégünk nagy gyakorlattal végzi a rendszeres időközönkénti karbantartásokat is, melynek feltételeit igény esetén elküldjük Önöknek.

Tájékoztatónkban nem egyszerűen az általunk végzett tevékenységeket vagy a forgalmazott berendezéseket, eszközöket kínáljuk, hanem ezzel egyidejűleg felajánljuk cégünk teljes szolgáltatási körét, szakértelmét, nagyfokú rugalmasságát, azon alapelv figyelembevételével, hogy nem csupán berendezést, vagy szolgáltatást kínálunk önmagában, hanem mindig a feladat teljes megoldását kívánjuk partnereink számára nyújtani.

Cégünk szolgáltatási felelőssegbiztosítással rendelkezik, amely teljes fedezetet nyújt a megrendelő számára a munkatársaink által vétlenül okozott esetleges károkra vonatkozóan.

Tisztítógépeinkre rugalmas vevőorientált fizetési konstrukciókat tudunk kialakítani, mint pl.hosszútávú bérlet, lízing, részletfizetés, stb.

Tisztítóberendezéseink java akár napi kölcsönzésre is elérhető!

Ha szembekerülne bármely tisztítási próblémával  kérnénk látogasson el hozzánk, vagy telefonáljon, küldjön e-mailt. 

                                            VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Minden tisztítási, takarítási feladatra igény szerinti megoldást kínálunk!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft