Megfontolandó gondolat a gépi takarítással kapcsolatban

Megfontolandó gondolat a gépi takarítással kapcsolatban
március 5, 2020 Megfontolandó gondolat a gépi takarítással kapcsolatban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva Szakmai cikkek admin

Magyarországon egy viszonylag új gondolatra szeretnénk ezúton rávilágítani a gépi, vagyis a felmosó, súroló gépekkel végzett takarítással kapcsolatban.

A takarító vállalkozókkal kötött megbízási szerződésekben leginkább olyan kitétel is szerepel, hogy a feladatokat saját eszközeivel, gépeivel, tisztítószereivel kell végezze- tehát ebbe benne van az is hogy saját takarító- felmosó automatával kell rendelkeznie.

Ezen gép beszerzési árát, vagyis amortizációját minden esetben be kell építenie a vállalási árba – a legnagyobb eszközköltséget nem kézi eszközök(törlőruhák, moppok,lehúzók, kaparók, takarító kocsik, stb.) jelentik , hanem a professzionális, ipari felmosógép – ennek kopóalkatrészeivel együtt.

Mivel több helyszínen is vállal munkát egy -egy takarító vállalkozó, de nem rendelkezik elég nagy tőkeerővel ahhoz, hogy mindenhol a megfelelő takarítógépet tartsa üzemkészen, ennél fogva a nagy értékű gépet szállítania kell egyik egyik helyszínről a másikra, ehhez megfelelő rampás  tehergépkocsival kell rendelkezzen és időbe is kerül a gép fel és lerakodása – melynek költségei szintén beépítésre kerülnek a vállalási árba.

Általában a takarítási szolgáltatást igénybe vevő cégek jóval nagyobb tőkeerővel rendelkeznek mint maguk a takarító vállalkozók – ennél fogva egy-egy alacsonynak mondható takarítógép bérlést könnyebben beépíthetnek a költségvetésükbe – melyet a takarítási műveletek során a vállalkozó rendelkezésére bocsájt – mellyel időt és munkát takarít meg a vállalkozónak, alkalom adtán ezzel lehet csökkenteni a vállalási árat.

A bérelt takarítógépet szükség esetén a saját munkatársak is gyors tisztítási feladatok ellátására.

A takarítógép bérleti díja egy ilyen esetbe minden költséget (rendszeres karbantartást, kopóalkatrészek, szervizmunkák díját) magába foglal- így a munkavégzésre mindig rendelkezésre áll. Ez alól a töréskár és a nem rendeltetés szerű használat képeznek kivételt.

Néhány hazai cégnél már ilyen konstrukcióban (hosszú távra, általában 5 évre) bérbeadott géptípust mutatunk itt be melynek a teljes fenntartási költséggel számított bérleti díja* 99euro-tól havonta.

*bizonyos előre megállapodott műszaki-anyag feltételek teljesülése mellett. Jelen hirdetmény nem tekinthető konkrét ajánlatételnek, minden esetben egyedi megegyezés alapján tudunk leszerződni.

Szeretnénk bemutatni Önnek a Hako gyár legsikeresebb felmosó automatáját Magyarországon, amelyből több felújított darab is azonnal elérhető raktárunkból.

Hako Scrubmaster B45 felmosó automata kompletten, üzemkészen

·      A Hako legsikeresebb gyártmánya Magyarországon

·      Több ezer darab üzemel országszerte, emiatt
gyors országos szervízháttérrel rendelkezik.

·      Folyamatos és biztonságos tartozék és
alkatrészellátás.

·      Szükség esetén azonnal cseregépet biztosítunk.

·      1 év általános garancia, 2 év a fő darabokra