Scrubmaster B25 felmosógép és súrológép

Gyalogkíséretű súroló-szárító kis területek tisztításához
-43 cm munkaszélesség
-Tisztítási teljesítmény: 1700 m²/h-ig
-Powerflow-val

Leírás

A Scrubmaster B25 ötvözi a nagy teljesítményt a könnyű használattal egy kompakt kialakításban. A 43 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a padlók gyorsan, hatékonyan és alaposan tisztíthatók tárcsás kefével vagy súroló dörzsgoronggal (pad). Sok jól átgondolt részlet segíti a felhasználót mindennapi munkájában. Ilyen például az ergonomikusan kialakított, fokozatmentesen állítható magasságú kormány a hátkímélő munkavégzéshez, a napi karbantartást megkönnyítő összes alkatrész jó hozzáférhetősége vagy a tisztítószer-adagoló vegyszerek adagolási segédanyagaként funkcionáló tisztítószer-tartály töltőnyak fedele.

  • Tisztító rendszer tárcsás kefével és súroló dörzskoronggal
  • Kompakt, manőverezhető és ergonomikus
  • Eco üzemmód a zajcsökkentett, energiatakarékos működésért
  • Könnyen hozzáférhető alkatrészek a napi karbantartáshoz
  • Könnyen szállítható

Egyszerű használat: Az áttekinthető elrendezésű kezelőpanel intuitív kezelőelemekkel különösen felhasználóbarát.

Mindig gyorsan kéznél van: Az összecsukható kezelőfogantyúnak köszönhetően a Scrubmaster B25 kompakt formába hajtható a csomagtartóban való szállításhoz.

Praktikus: az opcionális tárolódoboz a takarításhoz vagy egyéb edényekhez és az opcionális felmosótartó.

Könnyen manőverezhető: az állítható kezelőkar megkönnyíti a közvetlenül a fal melletti felületek takarítását és lehetővé teszi a bútorok, például asztalok alatti tisztítást.

Powerflow rendszerrel: a Scrubmaster B25 kis erőfeszítéssel mozgatható mivel a kefe forgás automatikusan biztosítja a gép előtolást.

Könnyű tárcsakefecsere: az automatikus, szerszám nélküli kefekidobó és -felszedő rendszer megkönnyíti a gép napi szervizmunkáját.

Kényelmes: a nagy töltőnyílás megkönnyíti a tisztítószeres tartály tömlővel vagy vödörrel történő feltöltését anélkül, hogy víz vagy tisztítószer kiömlene.

Opcionális: Csendes üzemmóddal és az opcionális Hako-AntiBac ® antibakteriális tartállyal felszerelt gép zaj- és higiéniai szempontból érzékeny területeken is használható.

Soha nem túl korai a fenntarthatósághoz


Éppen ezért a környezettudatosság jegyében tett vállalásainkat beépítjük széles termékpalettánk legkisebb gépeinek fejlesztésébe is, beleértve a Scrubmaster B25 súrolószárítót is – olyan innovációkkal, amelyek mércét állítanak fel:

Eco móddal: alacsony szennyeződés esetén a gép hatékonyan és környezetbarát módon üzemeltethető akár 20%-kal kisebb teljesítménnyel. Ez minimálisra csökkenti a zajkibocsátást.

Erőforrások megőrzése: az intelligens keferendszernek és a vízvisszatartó szerkezetnek köszönhetően a Hako-AquaControl akár 50% vizet takarít meg működés közben.

Több higiénia: Hako-AntiBac ® , amely antibakteriális tulajdonságokkal látja el a tartályokat, csökkenti a gombák és baktériumok szaporodását, a szagok kialakulását és a tartálytisztító fertőtlenítőszerek fogyasztását.

Az életciklus szemmel tartásával: gépeink fejlesztésénél az elejétől a végéig gondolkodunk – a környezetbarát, CO 2 -kímélő eljárásokkal történő gyártástól a modern üzemekben a gazdaságos, környezetbarát felhasználásig, újrahasznosításig és ártalmatlanításig.

Műszaki adatok

Munkaszélesség 43 cm
Elméleti tisztítási teljesítmény 1700 m²/h
Keferendszer tárcsás, tányér
Tiszta víz tartály térfogat 25 l
Piszkos víz tartály térfogat 25 l
Akkumulátor kapacitása 45 max.Ah
Felszívó fej szélessége 60 cm
Üzemi sebesség 4 km/h
Névleges feszültség 24 V
Teljes teljesítmény 0,77 kW
Akkumulátor kapacitása 45 Ah GiV vagy

41 Ah Li-Ion

Hossza felszívófejjel együtt 98-120 cm
Szélesség felszívófej nélkül/felszívófejjel 52/61 cm
Teljes magasság 84-110 cm
Tömeg tele tartállyal és akkumulátorral (GiV/Li-Ion) 93/75 kg