Scrubmaster B5 ORB

  • Ultralapos, delta alakú tisztítófeje a falközeli és korlátok alatti tisztítást is könnyedén lehetővé tesz
  • Tisztít a falak közelében, a sarkok mélyén és az alépítmények, bútorok alatt

Leírás

  • Ultralapos, delta alakú tisztítófej falközeli és korlátok alatti tisztításhoz
  • Rendkívül manőverezhető, rugalmas és mozgékony
  • Díjnyertes ergonómia: AGR minőségi címke a különösen hátbarát, fáradtságmentes munkavégzésért
  • Alacsony víz- és áramfogyasztás
  • Csendes üzemmóddal a zajérzékeny területekhez

 

Az új könnyedség: A Scrubmaster B5 ORB olyan felületeket tesz elérhetővé a gépi tisztításhoz, amelyeket korábban csak kézi felmosóval lehetett elérni, mindezt nagy mobilitás mellett, kiváló manőverezőképességgel és a felhasználó kis fizikai erőfeszítésével teszi. Az innovatív, orbitális hajtású Hako-Delta-Cleaning-System-nek köszönhetően a kezelő bármikor meghatározhatja a munkasebességet, és így precízen megközelítheti a szűk területeket és kanyarokat. A lapos tisztítófejet pedig úgy alakították ki, hogy akár 12 cm magasság alatt is elvégezhető a tisztítás. (bútorok, kiszögelések stb)- a falak közelében, a sarkok mélyén is elvégezhető a tisztítás.

Tisztaság minden sarokban: a háromszögletű, lapos tisztítófej és az új orbitális hajtásrendszer lehetővé teszi a falak és sarkok közelében is a tisztítást!

Nem ismer akadályokat: a lapos tisztítófejnek és a forgatható kezelőkarnak köszönhetően a Scrubmaster B5 ORB még a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri.

Könnyen mozgatható előre, hátra és oldalra a beépített tehermentesítő rugónak köszönhetően.

A kezelőpanel csak a megfelelő funkciókkal van ellátva. Ezáltal kevés képzést igényel – ez különösen a gyakran változó felhasználók számára jelent előnyt.

Praktikus: az oldat és a gyűjtőtartály könnyen eltávolítható a fogantyún keresztül. A tisztítószer-tartály kialakítása lehetővé teszi a könnyű feltöltést a legközelebbi víztöltő helynél. A töltésszintjelzővel ellátott gyűjtőtartály gyorsan és egyszerűen üríthető, tisztítható és a padlón leparkolható.

A Scrubmaster B5 ORB további előnyei

Optimalizált felületi hozzáférhetőség: a rugalmasan mozgatható kezelőfogantyúnak köszönhetően az asztalok, pultok és bútorok alatti takarítás sem okoz többé gondot.

Parkolási helyzetben: ha a gép nincs munka üzemmódban, könnyen leparkolható és állvánnyal biztonságosan rögzíthető. Ez védi a keféket is.

Tökéletes forma: az akkumulátor töltésjelzővel ellátott lítium-ion akkumulátort úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a tisztítófej delta formájához, így gyorsan és szerszám nélkül cserélhető.

Higiénikusan tiszta:  minden közepes felhasználásnak kitett alkatrész, mint például a tömlők, könnyen cserélhető és tisztítható. Antibakteriális tartályunkkal pedig még higiénikusabbá válikHako-AntiBac ®

Műszaki adatok:

Scrubmaster B5 ORB
Munkaszélesség 43 cm
Tisztavíz-tartály/piszkosvíz tartály 5/5 l
Névleges feszültség 24 V
Akkumulátor üzemidő (max.) perc 60
Méretek (H x Sz x Ma) 600 x 560 x 1165 mm
Üres súly 21 kg
Elméleti területteljesítmény kb. 900 m2/h